Varna24.bg Соченият за помагачът на свирепия Станимир Рагевски - Деян Дичев 

...
Varna24.bg
Соченият за помагачът на свирепия Станимир Рагевски - Деян Дичев 
Коментари Харесай

Соченият за помагач на свирепия Рагевски остана безмълвен пред журналисти! Ще го пуснат ли от ареста?

 Varna24.bg Соченият за помагачът на свирепия Станимир Рагевски - Деян Дичев  остана безгласен пред публицисти пред правосъдната зала.  По време на съвещанието на Окръжен съд – Бургас, на което се гледа мярката му за неотклонение, готвачът  поиска да бъде пуснат под домакински арест в Карнобат, с цел да се грижи за болната си майка, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Дичев съобщи пред съда, че е бил наказан авансово от медиите. " Когато публичното мнение влезе в правосъдната зала, правораздаването излиза през прозореца ",бяха думите му пред арбитър Яни Гайдурлиев.

Припомняме, че преди дни Районен съд – Бургас удостовери взетата по отношение на Дичев  мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Производството е било формирано по молба на отбраната на Дичев за изменение на взетата по отношение на него най-тежка мярка за неотклонение в по-лека,.

Припомняме още, че с разпореждане от 27 август Дичев бе притеглен като обвинен, за това че в интервала от 4 август 2021 година до 11 август 2021 година, в Бургас,   дружно със Станимир Рагевски положили в бидони, чували и торби, тленните остатъци от разчлененото тяло на Юмер Мехмед  и пренесли същите с лек автомобил " Мерцедес " до брега на тресавище в кв. " Долно Езерово ". Там двамата ги скрили във висока папратова растителност. Дичев укрил в помещение на постройката на ДНА огнестрелното оръжие, употребявано за убийството на Юмер, като оказал помощ на Рагевски да избегне, а по-късно и да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене за осъщественото от него закононарушение – ликвидиране.

С разпореждане от 19 октомври 2021 година, Дичев е притеглен като обвинен и за това, че в изискванията на продължавано закононарушение, както самичък, по този начин и в изискването на криво-ляво извършителство - посредством различен настоящ при некомпетентност, оказал помощ на Рагевски  (извършил закононарушения по чл.115 от НК), да избегне наказателно гонене за тези закононарушения, без да се е споразумял с това лице, преди да е направило самите закононарушения, както следва, а точно – изтриване следите от убийството на Теодора Бахлова укриване движимостите на жертвата, трупът и патронът от убийството.

Дичев е обвинен и за това, че на 4 август 2021 година, в  Бургас, придобил като получил от Рагевски и за времето от 4   до 24 август 2021г. държал в отдушник, в мокро помещение, намиращо се във Военен клуб " ДНА ", огнестрелно оръжие - револвер " Макаров ", както и муниции за огнестрелни оръжия по смисъла на чл.7, ал.1 от ЗОБВВПИ - 13 бр. патрони, без да има за това съответно позволение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР